reciklaza tonera                                                           reciklaza tonera  reciklaza tonera  reciklaza tonera reciklaza tonera
reciklaza tonera reciklaza tonera  
reciklaza tonera reciklaza tonera
     
  laserski toneri  
  ink-jet toneri  
  papiri  
  mediji  
  riboni  
  PC periferije  
  mastila  
  fotokopir toneri  
  reciklaža laser tonera  
  reciklaža ink-jet tonera  
     
 

Ukoliko ste ljubitelji starih brodova i modela, pogledajte sledeći sajt ... »»

 
  reciklaza tonera  
     
  Princip rada laserskih tonera  
 

Princip rada laserskih štampača identičan je radu običnih fotokopir uređaja. Strana koja se štampa šalje se u internu memoriju štampača ... »

 
     
 

Originalni laser toneri

 
 

Kompletan izbor laser tonera Samsung, Lexmark, Canon, Oki, Brother

 

 

 
 

Laserski toneri

 
 

                                            Originalni laser toneri
Kao osnovno pitanje kod korišćenja originalnih laser tonera nameće se zašto plaćati visoku cenu originala kada mogu da recikliram vlastiti potrošeni toner ?

 
  Odgovora ima više ali kao najčešće izdvojili bi :  
 

reciklaza tonera

Loše iskustvo sa reciklažom tonera (toner ste poverili  nekom ko nije profesionalno odradio svoj deo posla ;  
 

reciklaza tonera

Štampa zahteva grafički kvalitet ;  
 

reciklaza tonera

Niko u gradu ne radi reciklažu za Vaš tip tonera .  
 

reciklaza toneraAko pogledamo gore navedene razloge onda bi se laik bez razmišljanja odmah opredelio za originale, jer svi argumenti idu njima u prilog, osim cene. Pošto su cene štampača pale na tako nizak nivo koji često dospeva do proizvodne cene, jedini teren gde proizvođači mogu da povrate visoka sredstva uložena u razvoj novih štampača i tehnolgije je upravo potrošni materijal : toneri i mediji za štampanje. Cena tonera često ume da iznosi i do 40% cene nekih komercijalnih modela iz niže klase. Da li će se korisnik odlučiti za originalni toner ili će pribeći alternativnom rešenju, kompatibili ili reciklaži, treba ostaviti samim korisnicima ali pre toga bi bilo dobro uzeti sve faktore u obzir.

 
 

Originalni hp laser toneri

 
   Zašto koristiti originalne hp laser tonere ?  
 

reciklaza tonera

Vrhunski kvalite štampe ;  
  reciklaza tonera

reciklaza toneraKonstantan kvalitet štampe kroz ceo život tonera : Kasete sa tonerima na najnovijim modelima HP laserskih štampača su tako konstruisane da imaju poseban čip u sebi koji u komunikaciji sa štampačem prima i pamti sve podatke. Na ovaj način se, osim podataka o tome koliko je tačno tonera potrošeno iz kasete, u čipu memorišu i podaci o habanju ostalih delova kasete, posebno fotoosetljivog valjka .Na taj način se postiže da se nezavisno od pohabanosti valjka postiže isti kvalitet štampe dok god ima tonera u kaseti

 
  reciklaza tonera Isti kvalitet štampe sa svakim kupljenim kertridžom .  
  reciklaza tonera

Doživotna garancija za sve kasete : Od nedavno, originalne kasete sa  tonerom nemaju na sebi odštampan rok trajanja. To je zbog toga što najnovija tehnološka rešenja u proizvodnji kaseta koje koristi HP obezbeđuju njihovu izuzetno dugu trajnost, pa nije potrebno ograničavati im rok trajanja. Ove kasete imaju praktično doživotnu garanciju.

 
 

Originalni laser toneri Lexmark, Canon, Samsung

 
 

reciklaza toneraKompletan izbor laser tonera najvećih svetskih proizvođača na jednom mestu - Lexmark, Canon, Samsung, Oki, Epson, Brother, Minolta, Kyocera-Mita.

 
   

« Povratak na početnu stranu laser tonera

 
 
   :: home :: kontakt :: o nama Navigator Team  2005